Peptidna terapija bez igala

Metoterapija - tretman za osvežavanje i podmlađivanje kožePeptidna terapija se, kao tretman za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju, zatezanje i depigmentaciju, radi na koži lica, vrata i dekoltea. Procesom tretmana radiotalasnom sondom se bezbolno i komforno unose materije za podmlađivanje ćelija i aktivaciju samostalne proizvodnje kolagena i elastina u koži.

Radiofrekventnom, hladnom metodom, bez igala,bez grejanja, vrši se unos ampula sa materijama za regeneraciju ćelija.

Već od 25. godine života, kako bi se sprečila pojava bora, poželjno je početi sa mezoterapijskim tretmanima, a povremeno odlaziti i na dopunske tretmane radi zadržavanja postignutih rezultata.

peptidna terapija proizvodi odlične rezultate u tretmanima masne i aknozne kože. Unosom peptida, zatim vitamina C, deksapantenola, zelenog čaja i ostalih supstanci, postiže se povećanje hidriranosti kože, a istovremeno se smanjuju masne izlučevine i stvaranje čepova. .

BOTOX CYCLOPEPTIDE FILLER

Botox cyclopeptide filler je intenzivni serum za negu lica. On u svom sastavu ima NAJNOVIJU GENERACIJU AMINOKISELINA SA BOTOX EFEKTOM - CICLOPEPTIDE. Zahvaljujući kružnom obliku cyclopetptidi se odlično apsorbuju i uklapaju u ECM - Extra Cel Matrix (ćelijsku strukturu fibroblasta).

Botox cyclopeptide filler sadrži i hijaluronsku kiselinu, koja kao molekularni sunđer vezuje vodu i proteine u potkožnom tkivu praveći hidro gel. Na ovaj način nastaje lifting efekat. Botox cyclopeptide filler proizvodi trostruko dejstvo.

Botox cyclopeptide filler sadrži dve vrste molekula hijaluronske kiseline, sitnije koji brže deluju i dublje prodiru u površinski sloj kože i krupnije koji se duže zadržavaju u epidermisu obezbeđujući bolju hidrataciju.

Botox cyclopeptide filler u svom sastavu ima i novu generaciju anti-age anti-hijaluronidaze koja u velikoj meri blokira razgradnju hijaluronske kiseline u potkožnom sloju i tako produžava dejstvo filera. Na ovaj način se efekat tretmana Botox cyclopeptide filerom multiplicira i ima veliku efikasnost u anti-ageing-u.

Nakon tretmana Botox cyclopeptide fillerom koža izgleda zategnutija, svežija i zdravija.

Rezultati tretmana Botox cyclopeptide filerom:

 • lifting efekat, odlično zatezanje kože
 • umiruje, regeneriše i neguje kožu lica.
 • deluje na smanjenje bora
 • pomaže u očuvanju prorodnih anti-age komponenti kože

MEZZOLIFT BOTOX CICLOPEPTIDE FILLER ima odlične efekte u anti-ageing-u i po tome što predstavlja posebnu formulu BOTOX LIKE filera, koji ubrzava anti-age procese u fibroblastu. Stimuliše proizvodnju proteina bazalne membrane, štiteći tako ćelijsku strukturu fibroblasta.

COLLAGEN 3 FILLER

Jedinstveni hialuron 10X i kolagen 3 anti-age formula

Collagen 3 Builder je izuzetno efikasan u poboljšanju proizvodnje kolagena 3, a deluje tako što povećava proizvodnju kolagena 3 ubrzavanjem aktivnosti Fibroblasta.

Povećanje nivoa kolagena 3 ogleda se u povećanju gipkosti i elastičnosti kože u svim slojevima od Extra Cell Matrixa u fobroblastu do površinskog dermalnog sloja. U celom tkivu kože se dolazi do ubrzane regeneracije i povećanja proizvodnje novog kolagena.

COLLAGEN 3 FILLER sadrži dve vrste molekula hijaluronske kiseline, sitnije koji brze deluju i dublje prodiru u površinski sloj kože i krupnije koji se duže zadržavaju u epidermisu obezbeđujući bolju hidrataciju.

COLLAGEN 3 FILLER u svom sastavu ima i novu generaciju anti-age anti-hijaluronidaze koja u velikoj meri blokira razgradnju hijaluronske kiseline u potkožnom sloju i tako produžava dejstvo filera. Na ovaj način se efekat tretmana Botox cyclopeptide filerom multiplicira veliku efikasnost u anti-ageing-u.

Rezultat: Collagen 3 filler obezbeđuje ubrzanje reparacije kolagenskog tkiva u potkožnom sloju, povećava glatkoću, elastičnost i smanjenje bora na koži. Collagen 3 filler se može koristiti i pre 30. godine zato što ne narušava normalne procese u koži. Kolagen 3 se u koži smanjuje za skoro 80% do 22. godine života.

 • Collagen 3 filler deluje na smanjenje bora
 • Collagen 3 filler ima veliki uticaj na restruktuiranje kolagenog tkiva
 • Hijalurnon 10X sa antihijaluironidazom značajno puni fibrblast hijaluronom
 • Pomaže u očuvanju prirodnih anti-age komponenti kože

COLLAGEN 3 filer deluje na kompletnu izgradnju i reparaciju kolagenog tkiva, najvise kolagena 3. 15% kolagenog tkiva upravo i čini kolagen 3 i osnov je sistema kolagena u koži.  Kolagen 1 čini 80% kolagenog tkiva u fibroblastu.

MEZOTERAPIJA Mezz O2

Osnov života i zdravlja svake ćelije je kiseonik. Nedostatak kiseonika izaziva starenje kože, promenu boje tena i teksture kože. Kiseonik u ćelijama pomaže u proizvodnji energije, aktivira i ubrzava regeneraciju ćelija i kože uopšte.

Kompleks Fiflow BB61 obezbežđuje duže snabdevanje ćelija kože kiseonikom, čineći je zdravijom, blistavom i podmlađenom. Aktivni sastav MezzO2 formule čine anti-age supstance koje pune bore i imaju snažan miorelaksantni efekat, povećavaju voluminoznost i daju čvrstinu i elastičnost koži. Istovremeno poboljšavaju i strukturu kože.

Anti-age komponente su: Cyclopeptide Botox, Hyaluronic Acid, Antihyaluronidase, Collagen3 Booster, Vitamin C. U sastavu MezzO2 formule nalaze se i biljni ekstrakti za detoksikaciju kože.

MezzO2 formula snabdeva ćelije kože čistim kiseonikom, uklanja ugljen dioksid, ispravlja bore i fine linije, povećava volumen kože. Vrši intenzivnu reparaciju kolagenih vlakana uz poboljšanje metabolizma kože.


TRETMANI LICA
 • Higijenski tretman lica

  Higijenski tretman lica za čišćenje od virusa i bakterija

  Higijenski tretman lica predstavlja dubinsko čišćenje kože lica, odstranjuje se sloj mrtvih ćeija i nečistoće nagomilane u porama...

 • Peptidna terapija bez igala

  Metoterapija - tretman za osvežavanje i podmlađivanje kože

  Mezoterapija kao tretman za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju, zatezanje i depigmentaciju kože...

 • Fitopiling

  Fitopiling kao tretman lica

  FITOPILING, odnosno terapeutski biljni piling, za razliku od ostalih pilinga, dejstvo ima na sve slojeva epiderma...

 • Biološki tretmani - Lacrima

  Biološki tretmani kože - lifting i tonizacija, depigmentacija...

  Tretman protiv hiperkeratoza, depigmentacije, tretman liftinga i tonizacije, za kuperozu i rozaceu...

 • Ultrazvučni piling

  Ultrazvučni piling je neinvazivna metoda dubinskog pilinga

  Ultrazvučni piling, odnosno tretman ultrazvučnim talasima, je neinvazivna metoda čišćenja kože - dubinski piling...

 • Voćne kiseline

  Voćne kiseline u tretmanima kože lica - odlični rezultati

  Voćne kiseline daju odlične rezultate u skoro svim tretmanima prema potrebi kože...

 • 3D kolagen

  3D kolagen remodelirajuća masaža za tretman lica

  Remodelirajuća masaža lica medicinskim 3D kolagenom sa efekatima miolifta, mezoterapije i radiotalasa zajedno...

TRETMANI TELA
 • Depilacija hladnim voskom

  Depilacija hladnim voskom

  Depilacija hladnim voskom kao brz i efikasan tretman uklanjanja dlačica koji daje trajnije rezultate...

 • Kavitacija

  Kavitaciaj je tretman kože primenom ultrazvučnih talasa

  KAVITACIJA predstavlja primenu ultrazvučnih talasa određene frekvencije radi uništavanja masnih ćelija...

 • Manikir

  Makir - Trajni lak - Gel - Titanijumski nokti

  Manikir, trajni lak, gel akril i titanijumski nokti. Najbolje metode izrade noktiju...

 • Pedikir

  Pedikir- kompletan tretman stopala

  Pedikir, kao sastavni deo higijene svakog čoveka, potrebno je uraditi bar jednom mesečno...

 • Anticelulit tretmani

  Anticelulit tretmani - brzo i efikasno

  Anticelulit VAKUUM masažom se veze između masnih ćelija prekidaju, pa eliminacija celulita iz organizma postaje izvodljiva...

 • Masaža

  Masaža u salonu Deus Fizio

  Masaža je jedan od drevnih načina lečenja. U osnovi masaže je dodir koji daje sigurnost, toplinu i vraća životnu energiju...